Woman in taxi
Woman in taxi

Enkelt för alla

Det ska vara enkelt att ta sig runt mellan olika platser för att få ihop arbetsdagen, därför erbjuder vi helhetslösningar som förenklar för alla på företaget. De anställda bokar smidigt sina resor i appen och behöver inte hantera varken utlägg eller kvitton. Samtidigt får ni full kontroll över företagets alla resor och en samlad bild över alla kostnader.

Travel icon

Res

Boka din resa snabbt och smidigt i vår app, alltid till fast pris. Du kan sen luta dig tillbaka när en av våra 7 000 bilar kör dig tryggt och säkert dit du ska. Läs mer

Betala

Samla alla kostnader på ett och samma ställe genom att betala via faktura eller resekonto. Samtidigt slipper du också utlägg och kvittohantering. Läs mer

Diagram icon

Följ upp

Få översikt och bättre kontroll över hela företagets resande. Ni får löpande miljörapportering samt kostnads- och resestatistik på individnivå.

Location icon

Tillgänglighet

Vi står bakom några av Nordens starkaste varumärken och har branschens bästa täckning både på landsbygden och i storstaden. Läs mer

Enviroment icon

Miljöarbete

Vårt mål är att vi ska vara fossilbränsleoberoende 2030. För att nå dit ser vi över våra körrutiner, våra fordon, samt testar och utvärderar drivmedel gjort på avfall, biogas etc.

Heart icon

Socialt ansvar

Vi arbetar bland annat enligt ISO 26000, som definierar socialt ansvar och vad organisationer kan göra för att bidra till en hållbar framtid.

Ett kvitto kostar i genomsnitt 100 kr

Att administrera ett enda kvitto tar omkring tio minuter. Det låter kanske inte så mycket, men när man lägger ihop den tiden för alla företagets kvitton så blir det plötsligt en hög adminstrativ kostnad.

Genom att använda resekonto eller vår fakturalösning så slipper ni kvittohanteringen och kan istället lägga tid och energi på saker som gör skillnad. Vill ni veta mer eller få hjälp att räkna ut hur mycket er kvittoadministrering kostar? Kontakta oss

Så här fungerar det

1

Bli kund

Allt du behöver göra är att fylla i dina kontaktuppgifter så kontaktar en av våra säljare dig för att sätta upp företagskontot efter era behov.

2

Bjud in anställda

Sen är det dags att lägga till de anställda som ska kunna använda företagskontot. De får ett sms med instruktioner om hur de kommer igång.

3

Boka taxi

Snabb och smidig bokning i vår app! Automatisk debitering när resa är genomförd, utan att behöva hantera varken utlägg eller kvitton.

4

Få översikt

Det blir enkelt att få en samlad bild över företagets resande. Ni kan dessutom följa upp satta miljömål samt se hur nöjda de anställda är med vår tjänst.

Ett enklare sätt att resa

Med bara ett par klick i Cabonline-appen bokar ni enkelt en resa. Följ din bil på kartan och se när den är framme. Sedan tar vi dig till mötet, flygplatsen eller vart du än är påväg.

App Store black logoGoogle Play black logo
Direction on mobile

Betallösningar som passar alla

Faktura

Samla alla företagets resor på en faktura och slipp kvittohanteringen helt och hållet. Fakturan skickas en gång per månad och kan delas upp på kostnadsställe, projekt, anställd, etc.

Resekonto

Brukar ni boka flyg och hotell via en resebyrå? Då sköts betalningen via ett resekonto. Ni kan även få era taxibokningar via appen kopplade mot samma resekonto, för ännu enklare administration.

Kortbetalning

För er som endast vill ha en smidigare hantering av kvitton så erbjuder vi även kortbetalning. Varje resenär lägger då till sitt företagskort i appen och får sedan kvittot skickat till sin e-postadress.

Map

Vi kör där ni behöver resa

När du bokar din taxi med Cabonline åker du med en av våra 7 000 bilar som rullar genom Sverige, Norge och Finland. Vi står bakom några av Nordens starkaste varumärken, som tillsammans utför över 20 miljoner resor per år.